Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani. Sejni piškotek ne shranjuje osebnih podakov o uporabniku.

Naključno generiranodo konca seje uporabnikasejni piškotek za sejo uporabnika

_utma2 letiZabeleži razlikovanje med uporabniki in sejami.
_utmb30 minZabeleži novo sejo ali novega uporabnika.
_utmcdo konca seje uporabnikaSejni piškotek za diferenciacijo seje uporabnika
_utmz6 mesecevDoloča vir prometa ali oglaševalsko akcijo.

Google maps    NID

Piškotek se namešča ob ogledu lokacije sedeža podejtja na naši spletni strani, in sicer ga nameščajo Google maps za prilagajanje oglasov na Googlovih spletnih mestih, na primer v iskanju Google, zlasti če niste prijavljeni v svoj Google račun.

Trajanje: 6 mesecev

Google maps    PREF